分享至微博
分享至 Facebook
列印

「求愛女」撻著模媽Mia前夫

06 - 23 06:40
Mia再惹上是非,無端端被「求愛女」Whitney寸爆。已育有小孩。
Mia再惹上是非,無端端被「求愛女」Whitney寸爆。已育有小孩。
4 / 5

「求愛女」撻著模媽Mia前夫

【太陽報專訊】無綫配對節目《求愛大作戰》反應不俗,女參賽者Whitney承認與模媽陳靜儀的前夫拍拖,對於被指與對方似樣,她說:「唔係好知佢咩樣!」

前晚《求愛大作戰》參賽者、編導岑應、導師陳定邦及「綠魔」Karl(許嘉浩)等出席宣傳活動,其後到K房睇節目。最近有指女參賽者「白白淨Whitney」與模媽陳靜儀(Mia)的前夫莊先生約會,她承認莊先生是其現任男友。問到是否認識Mia?她說:「睇過結婚相,但唔知係佢。(男友有講佢有兩個小朋友?)相識兩日後有講。(介意?)冇得介意啦!都鍾意咗。(覺得佢呃你?)唔係。」對於有指與Mia似樣,她竟說:「唔係好知佢咩樣!(睇過結婚相喎!)唔開心事就咪提。」

編劇岑應「示愛」

至於大隻Rocky在Facebook自爆「喜歡岑應」,他前晚縮沙表示並非愛意,但狂讚對方真誠,參加這節目亦因為她。岑應笑言似亂倫,卻自爆喜歡Rocky這類大隻男:「見到肌肉就流口水,我唔介意男仔細過自己。」問Rocky是否收視達30點便裸跑慶祝?起初他猶豫,岑應插嘴說:「男人講得出就要做得到!」Rocky即表示冇問題。另一對被拍得約會的Carol與Justin搭膊合照,Justin承認有向女方送禮,但仍是朋友關係,Carol則讚Justin是筍盤。而他們在台上大爆最終配對成功的是參賽者跟評判,未知是否指Cyrus及Queenie。

此外,Karl前晚與模王璐瑤(LuLu)出席活動,對於被指任中間人安排Model與富豪的飯局,Karl說:「冇!我只係幫啲Model接Job同理財。(有冇人透過你安排飯局?)話冇都係假,但我會幫佢哋推,有Model有興趣,但唔係我工作範疇。」

分享至微博
分享至 Facebook
列印
關鍵字:娛樂
新浪推介